Yleistä infoa

TYÖLÄMÄN LAATUPOLKU

Kierrät toimintatuntien aikana 6 toimintapistettä, joissa pääset tutustumaan eri työelämän laatuun vaikuttaviin tekijöihin teemoittain. Osallistujajoukko on jaettu ryhmiin ja kierrät ryhmäsi kanssa teemapisteet. Välillä pääset nauttimaan kahveista ja hieman henkäisemään välipalan lomassa.

EI VARA VENETTÄ KAADA

Huomioithan, että osa toiminnallisista osuuksista tapahtuu ulkotiloissa. Tämä luonnollisesti vaatii varautumista kaikenlaiseen säähän. Villasukat ja pipot eivät välttämättä ole huono ajatus Luostolla syyskuun loppupuolella. Toimintapisteet ovat toki ulkosallakin suojassa, mutta sateen sattuessa voi pöksyt kastua siirryttäessä pisteelle ilman sadevarustusta. Aurinkotanssia olemme toki veivanneet ahkerasti.

MAJOITUS

Majoitus on seminaarissa omakustanteista. Seminaarin tapahtumapaikkana on Lapland Hotels Luostotunturi, josta voit varata omatoimisesti majoituksesi. Kannattaa myös vinkata hotellille varausta tehdessä, että olet tulossa meidän seminaariin*.

Huoneiden ja huoneistojen lisäksi hotellilta löytyy myös kelomajoja. Kelomajat ja huoneistot ovat oivallinen vaihtoehto seminaariin saapuville porukoille.

Huomioithan hotellien normaalit sisäänkirjautumisajankohdat, kaikki huoneet eivät ole valmiina heti saapuessasi. Matkatavarasi saat toki turvallisesti säilöön. Yhteiskuljetuksella tulevilta pyydetään myös kärsivällisyyttä, kun 3 bussilastillista seminaariväkeä saapuu kuta kuinkin samoihin aikoihin Luostolle.

*Olemme sopineet hotellin kanssa myöhäisestä huoneenluovutuksesta klo 14 mennessä (to 27.9.). Tämä koskee Luostotunturi-hotelliin majoittuvaa seminaariväkeä ja on maksuton.

LUOSTO

Luostolla on tarjolla upean luonnon lisäksi monenlaista aktiviteettiä ja majoitusvaihtoehtoa. Luosto :n sivuilta saat lisätietoja alueesta ja tarjonnasta.