Huippuseminaari Rukalla 8.-9.11.2017

Facebook-mainos-1200v2

PITTÄÄKÖ MINUN AINA, KASVAA, KEHITTÄÄ JA OSATA –seminaari Rukalla 8.-9.11.2017 

Kaksipäiväisen seminaarin aikana lavalla nähtiin upea kaarti eri alojen yrittäjiä. Seminaarin livelähetysten tallenteet ke 8.11. ja to 9.11. ovat vielä katsottavissa.

Mcompetencen Tauno Hepolan esityksen materiaali: Työhyvinvoinnilla kilpailuetua jota on vaikea kopioida kuinka henkilöstötuottavuusteoria toimii käytännössä_Ruka_09112017. Oman yrityksen henkilöstötuottavuuden voi laskea laskentatyökalulla. Taulukko ja ohjevideot löytyvät linkistä avautuvat sivun alareunasta.

Yleisön pyynnöstä tässä vielä lisätietoa yleisökeskustelussa esille nousseesta Iin alueen kesäbisnes-projektista.

 

Lauri Salovaara, Illan Isäntä Oy

Lauri Salovaara
Lauri on tapahtuma-alan Oscar-gaalan, Evento Awards 2017 voittaja sarjassa Vuoden juontaja/puhuja/kouluttaja. Laurin / Illan Isäntä Oy:n järjestämiä ja ideoimia tapahtumia ovat Suuri Äitienpäiväkonsertti, Joulupukkien SM-kisat, Tiernashow, Hyväntekeväisyystapahtuma Julkkiskirppis, Teosteos, Ystävänpäivän Vanhustentanssit, Welcome to the World -tapahtumasarja, Kansainvälinen Anna Lapsesi Pukea Sinut -Päivä ja Miljonääriksi 500 päivässä -projekti

 

Henkka Hyppönen +1 Agency Oy

Hyppönen2
Henkka Hyppönen, luova johtaja, yrittäjä, puhuja ja tietokirjailija sekä Speakersforumin Vuoden Puhuja 2013 tunnetaan mediasta Kultaisella Venlalla palkitun Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vetäjänä. Hänen päätehtävänsä on toimia luovana johtajana yritysmaailmaa palvelevassa + 1 Agency Oy:ssä. Hyppönen on kirjoittanut neljä kirjaa, joista viimeisimmät ovat Pelon hinta (2014) ja Nautitaan Raakana (Tammi, 2011)

 

ALUSTAJAT

Teemu Pehkonen, Kulkukoira Oy

Teemu Pehkonen, Kulkukoira Oy
Puolivahingossa yrittäjäksi ryhtynyt ja 11 vuotta jo niissä hommissa viihtynyt rokkarimotoristi.

 

Tauno Hepola, Mcompetence Oy

Tauno Hepola
Tauno vastaa Mcompetencen toiminnasta. Hänellä on monipuolinen yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä liike-elämästä johtajana ja asiantuntijana. Valmentajana hän auttaa johtoa, esimiehiä ja työyhteisöryhmiä rakentamaan kestävää kilpailuetua osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla asiakaskokemusta, innovaatiokulttuuria, työelämän laatua ja tuottavuutta kehittäen.

 

Hannu Tikkanen, Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA

Hannu TIkkanen
Hannu on koko työuransa toiminut yritysten kanssa. Aluksi hän työskenteli eri tehtävissä ICT alalla ja sen jälkeen elinkeinon kehitystehtävissä Kuusamossa. Kajaanissa Hannu on toiminut erilaisissa yritysyhteistyökuvioissa ja vuodesta 2009 alkaen koulutussuunnittelijana AIKOPAssa tekniikan ja liiketalouden alalla. Koulutukseltaan Hannu on YTM, mutta opiskelee lisäksi johtamista Itä-Suomen yliopistossa.

 

Markku Jääskeläinen, Omapaja Oy

Markku Jääskeläinen
Markku on yrittäjyyden edistämisen sekä yritystoiminnan kehittämisen kokonaisvaltainen osaaja. Yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien palautteissa kuvataan Markkua valmentajana, joka osaa luoda aikaansaavan ja konkreettisiin tuloksiin johtavan ilmapiirin. Markulle ovat tuttuja teollisuuden, kaupan ja palveluiden toimialat. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjänä ja lähes 20 vuoden kokemus aloittavien ja toimivien pienten- ja keskisuurten yritysten toiminnan kehittämisestä asiantuntijana, mentorina ja yrittäjävalmentajana.

 

PANELISTIT

Minna Tervo Digiterveys.fi

Minna Tervo
Minna on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennukseen uranuurtaja. Minnan erityisosaamisalueita ovat stressi ja palautuminen, liikunta, painonhallinta ja laihdutus sekä urheiluravitsemus. Käytännön kokemusta Tohtori Tervolle on kertynyt urheilijana, valmentajana, opettajana ja tutkijana, sekä yrittäjänä. Hän on luonut tutkittuun tietoon perustuvan Digiterveys -ohjelman meidän kaikkien hyvinvointimme tueksi.

 

Sirpa Kämäräinen, Isokenkäisten Klubi

sirpa Kämäräinen_yksin
Kuusamon naisenergiasta vastaavat toisen polven yrittäjät Katja Vira ja Sirpa Kämäräinen. Isokenkäisten Klubi on perheyritys, joka sijaitsee vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä. Hiljaisen luonnon keskellä on tarjolla pitopalveluja paikallisista tuotteista, kauniita mökkejä sekä ohjelmapalveluita. Sirpa on myös aktiivinen toimija yrittäjäjärjestössä.

 

Toni Piirainen, Planray Oy

Toni Piirainen
Perheyrittäjä, Start Up -yrittäjä, vientimyyjä, lego-insinööri, tutkija ja seikkailija.

 

Jorma Mursu, Kero Hirsitalot Oy

Jorma Mursu_2
Jorma on syystäkin ylpeä yrityksensä tuotteista, takana on jo noin 10 vuotta muovittomien, hengittävien, ekologisten ja energiatehokkaiden kotien rakentamista. Täysin uusi tapa rakentaa koteja, ainutlaatuisella tuotteella. Kasvuvauhti on huimaa ja yhtenä talotoimittajana Ruotsin Jällivaaran ja Kiirunan alueen LKAB:n suurhankkeessa takaa kiireiset ajat jatkossakin. Jorman vaatimaton ja hauska puhetyyli valloittaa kuulijat.

 

Mikko Manninen, Nuotio Digital Oy

Mikko Manninen_
Mikko on on Nuotio Digital Oy:n kehitysjohtaja ja perustajaosakas. Mikko on vienyt sosiaalisen median ja digitaalisen median mahdollisuuksia yrityksiin Pohjois-Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan.