Tiimin yhteystiedot

Yritykset kehittämispolulle toiminta päättyy 28.2.2019

Kiitokset kaikille yhteistyöstänne ja työniloa toimiinne 🙂

 

Päivi

Päivi Ylä-Outinen aloitti 1.8.2017 Yritykset kehittämispoluille- hankkeessa projektipäällikkönä. Päivillä on pitkä työkokemus kehittämistyöstä erilaisissa organisaatioissa eri rooleissa ja yritysyhteistyöstä Kainuussa. Päivi siirtyi Lapin ELY-keskuksen palvelukseen Kainuun ELY-keskuksesta edellisen kehittämishankkeen päätyttyä 31.7.2017.

Päivin mottona on, että menestyvä yritys huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista ja työelämän laadusta.

Yrityksen panostaessa työelämän laatuun, henkilöstön motivointiin ja hyvinvointiin yritykset luovat kestävän pohjan myös taloudelliselle menestykselle. Laatu ja tuottavuus kulkevat siis käsi kädessä. Innostunut ja motivoitunut henkilöstö voi työssään hyvin ja tuntee työtyytyväisyyttä. Kehittämistyössä Päivi nojaa yhteistyön merkitykseen ja voimavarojen yhdistämiseen onnistuneen lopputuloksen aikaan saamiseksi. Verkostomainen toimintatapa ja verkostoyhteistyö tulevat korostumaan entisestään tulevaisuudessa.

Päivi asuu Kajaanissa. Aikuiset lapset ovat muuttaneet opintojen myötä kotoa pois. Päivi harrastaa lenkkeilyä ja kuntosalia sekä lukemista. Erityinen intohimoni on luonnossa liikkuminen, patikointi ja vaeltelu. Tähän tarjoaa Lapin luonto nyt oman mielenkiintoisen lisänsä, kun käyn työn merkeissä Lapissa.

Projektipäällikkö Päivi Ylä-Outinen puh. 0295 038 975, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

 

Ninan kuvaNina Mäki koordinoi Yritykset Kehittämispolulle hankkeen toimenpiteitä Kainuun alueella. Nina on erityisen kiinnostunut osaamisen kehittämisestä ja uskoo vahvasti, että hyvinvoiva työyhteisö on yhtä kuin hyvinvoiva yritys. Yritysten kehittymisen ja kehittämisen kulmakivenä on ymmärtää työelämän laadun vaikutus yrityksen jokaisessa kolkassa, organisaation koosta riippumatta.

Nina on työskennellyt aikaisemmin mm. pörssiyrityksen henkilöstöhallinnossa sekä Lapin TE-toimiston osaamisen kehittämispalveluissa. Ninalla on myös kansainvälisen projektihallinnon kokemusta useammasta hankkeesta Lapin ammattikorkeakoulussa.

Nina asuu Pattijoella uusioperheensä kanssa, Ninan lapset asuvat jo opiskelupaikkakunnillaan. Talvisin hän on intohimoinen hiihtäjä ja kesät kuluu mukavasti vaellusreissuilla ja moottoripyörän selässä. Iltaisin Ninan löytää lukemasta kirjavuorta seuraamalla.  Nina on myös aktiivinen vapaaehtoistoimija niin urheilun saralla kuin erilaisten tapahtumienkin järjestelyissä.

Projektikoordinaattori Nina Mäki p. 0295 038 989, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

 

jukka-2

Jukka Koutaniemi koordinoi Yritykset kehittämispolulle hankkeen toimenpiteitä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Jukka on perehtynyt mikro- ja pk-yritysten kehittämisen haasteisiin ja haluaa korostaa tuottavuuden, työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen merkitystä yrityksen tuloksen teon lähteenä.

Aikaisemmin Jukka on toiminut  ProAgria Oulussa Pohjois-Pohjanmaan alueella yritysasiantuntijana ja ennen sitä mm. ICT-alalla Oulussa yli 10 vuoden ajan.

Jukka asuu nelihenkisen perheensä kanssa Oulujoen pohjoisrannalla ja viihtyy hyvin loma-aikoina Kuusamon erämaisemissa sijaitsevalla mökillään.

Projektikoordinaattori Jukka Koutaniemi p. 0295 038 735, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi