Ajankohtaista

Yritykset kehittämispolulle toiminta päättyy 28.2.2019

Kiitokset kaikille yhteistyöstänne ja työniloa toimiinne 🙂

Yritykset kehittämispolulle kansikuva.png

Julkisten hankintojen oikeustapaukset 20.02.2019 Rovaniemi

Lapin hankinta-asiamies järjestää 20.2.2019 Rovaniemellä Hankintojen oikeustapauksia koskevan työpajan, joka on maksuton osallistujille.

Ilmoittautuminen mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Työpaja on ainutlaatuinen tilaisuus perehtyä markkinaoikeuden toimintaan ”sisältäpäin” sekä oppia miten eri muutoksenhakuprosessit julkisissa hankinnoissa toimivat. Päivän aikana käsitellään markkinaoikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja EU-tuomioistuimen oikeuskäytäntöä ja oikeudenkäyntimaksuja. Työpajassa tarkastellaan myös tarjousvertailumekanismeja.

Tavoitteena on antaa osallistujille syvällinen ymmärrys julkisia hankintoja koskevien oikeusinstituutioiden toiminnasta ja oleellisista oikeustapauksista. Työpaja on suunniteltu hyvin interaktiiviseksi, osallistujakeskeiseksi ja ymmärrettäväksi.

Voit lähettää toivomuksia tilaisuudessa käsiteltävistä kysymyksistä 21.1. mennessä Lapin Yrittäjien hankinta-asiamiehelle osoitteeseen susanna-sofia.keskinarkaus@yrittajat.fi.

Laitahan päivämäärä jo muistiin! Lisätietoja tulossa tarkemmin ohjelmasta ja tapahtumapaikasta lähempänä tapahtumaa, seuraahan siis silmä tarkkana Lapin Yrittäjien SOME-tilejä (Twitter, Instagram & Facebook) sekä kotisivuja.

Hengissä kevääseen – hyvinvointivalmennus Levi 11/2018 – 04/2019

Valmennuksessa motivoidutaan, opitaan huoltamaan kehoa ja rentoutumaan sekä liikkumaan kullekin osallistujalle sopivimmalla tavalla. Tavoitteena on kyky ylläpitää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti myös valmennusohjelman jälkeen, kiireenkin keskellä.
Valmennuskokonaisuudesta vastaa Levi Wellness Club. Valmennuksen mahdollistavat Yritykset kehittämispolulle – sekä Polut Pohjoisen Kasvuun -hankkeet.

Hengissä kevääseen.PNG